Política Galletes

Què són les galletes?

Una galleta és un fitxer que es descarrega en el seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galletes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre hàbits de navegació d’un usuari o un equip i, depenent de la informació que continguen i de la forma que utilitze el seu equip, poden utilitzar-se per a conèixer a l’usuari.

 

Per què utilitza les galletes aquesta pàgina web i quines són?

Aquesta pàgina web utilitza les galletes per a una sèrie de finalitats, incloses:

  • Anàlisi: són aquelles galletes que, tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei. Per a açò s’analitza la seua navegació en la nostra pàgina web amb la finalitat de millorar l’experiència de l’usuari.
  • [Altres finalitats]

 

El detall de les galletes utilitzades en aquesta pàgina web és el següent:

*Per exemple:

Galleta Nom Tipus Propòsit Més informació
Google Analytics _utma

_utmb

_utmc

_utmz

De tercers Arreplegar informació sobre la navegació dels usuaris pel lloc amb la finalitat de conèixer l’origen de les visites i altres dades similars a nivell estadístic. No obté dades dels noms o cognoms dels usuaris ni de l’adreça postal concreta des d’on es connecten. Google Analytics Centre de Privacitat de Google
Unes altres Definir

 

Nota: les galletes de tipus “pròpies” són utilitzades només pel propietari d’aquesta web i les galletes “de tercers” són utilitzades, també, pel prestador del servei que està detallat en el quadre anterior.

 

Com puc desactivar o eliminar les galletes?

Vosté pot permetre, bloquejar o eliminar les galletes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu ordinador.

  • Firefox: https://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we
  • Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=es
  • Explorer: http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9
  • Altres navegadors: consulte la documentació del navegador que tinga instal·lat.