‘Nosaltres, les escriptores’ fa escala a Catarroja

El passat dijous 24 l’exposició itinerant “Nosaltres, les escriptores. Valencianes en el temps” va fer escala a Catarroja, a la comarca de L’Horta Sud. L’acte d’inauguració va estar presidit per l’alcalde de la localitat, Jesús Monzó, i va comptar amb la presència de Jesús Figuerola, president de la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL), regidors i altres representants del món cultural catarrogí.

img-20161126-wa0014Les comissaries de l’exposició, Manola Roig i Rosa Roig, acompanyades a la guitarra per Enric Casado, tancaren l’acte amb el recital “Llegim amb les valencianes”, un recull de fragments de les obres d’algunes de les escriptores referenciades en l’exposició, com Sor Isabel de Villena, Carmelina Sànchez-Cutillas i Maria Beneyto, entre altres.

Cal destacar que en aquesta ocasió l’exposició “Nosaltres, les escriptores” es complementa amb un panell addicional comissariat per Ramón Guillem, biblioterari municipal de Catarroja, que posa en valor destacades escriptores catarrogines.

“Nosaltres, les escriptores. Valencianes en el temps” es podrà visitar  al Teatre Auditori de Catarroja fins el diumenge 4 de desembre.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.