La Facultat d’Economia acull ‘Nosaltres, les escriptores’ dins dels actes del Dia Internacional contra la violència de gènere

L’exposició “Nosaltres, les escriptores. Valencianes en el temps”  es troba instal·lada en el hall de la Facultat d’Economia de la Universitat de València al Campus dels Tarongers, amb motiu dels actes organitzats pel Vicedeganat d’Igualtat amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

img-20161125-wa0002

Els actes començaren el divendres 25 , a les 12’00 de migdia,  quan unes 200 persones es van concentrar  a les portes de la Facultat d’Economia per a participar en els cinc minuts de silenci i la solta de globus rosa amb els que es van recordar les dones víctimes de la violència gènere. Tot seguit, ja dins de la Facultat,  Manola Roig i Rosa Roig, comissaries de l’exposició , van ser les encarregades de llegir el manifest de la jornada i presentar l’exposició al públic assistent. En la seua al·locució, les comissaries qualificaren la invisibilitat de les escriptores valencianes d’acte d’agressió de gènere.

L’acte va estar presidit per Rosa Yagüe Perales, vicedegana d’Igualtat de la Facultat d’Economia,  i va comptar amb l’assistència de professors i `professores, alumnes i personal d’administració i serveis de la Facultat.

L’exposició es podrà visitar al de la Facultat d’Economia fins dijous 1 de desembre.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.