Pepa Guardiola

1953. Xàbia. NARRATIVA

Aconsegueix el Premi Carmesina, el 1991, amb la novel•la infantil L’engruna de cristall  i el Premi Enric Valor de novel•la amb El desordre de les dames, el 2009. Dona compromesa, pertany a la Xarxa de Dones de la Marina Alta i és membre d’honor de l’Associació Riuraus Vius. L’estiu del 1973, acabà magisteri i començà la seua carrera professional: “M’encanta ser mestra! També m’encanta inventar contes i escriure històries, he publicat uns quants llibres i m’han concedit alguns premis. A més, m’encanta pintar, mirar, passejar, viatjar, parlar, ajudar els amics i els qui no són amics… La veritat és que m’encanten tantes coses que estic encantada de viure”.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.