Isabel-Clara Simó i Monllor

1825. Castelló de la Plana.  POESIA

El 4 d’abril de 1943 naix l’autora, just el mateix mes en què se li concedeix la Medalla d’Or de la Ciutat d’Alcoi i és nomenada Filla Predilecta. En 2012 rep el Micalet d’Honor a la seua tasca en defensa de la llengua i la cultura. La seua novel•la Júlia, que respon a una petició de Joan Fuster, fa més de 30 anys que es llig, i compta amb més de trenta edicions.

“Escriure vol dir estar sempre a l’aguait, pegar-li voltes al cap a un bocí d’idea, o a un trosset d’argument o al perfil boirós d’un personatge. Vol dir escoltar-ho tot, tocar-ho tot amb l’avidesa de transformar-ho en matèria literària”.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.