Carmen Amoraga

1969. Picanya. NOVEL•LA

carmenamoragaEn gener del 2014, l’escriptora rebia el Premi Nadal per la seua novel•la La vida era eso. El jurat destacà la “reelaboració literària del llenguatge actual de les xarxes socials”. La seua primera obra va ser Premi de Novel•la Ateneo Joven de Sevilla. També ha guanyat el Premi de la Crítica Valenciana i va ser finalista del Premi Planeta en el 2010.

“ Mientras su madre la acuna y le acaricia el cabello sin hablar, mientras su madre la cuida y la esconde del mundo allí dentro, mientras su madre la mantiene aislada con sus brazos como si sus brazos fueran un escudo protector, una barrera invisible contra el dolor, da por bien empleadas las veinte horas de avión”.

 

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *