Carme Miquel

1945. La Nucia. NARRATIVA

El 14 de novembre  de l’any 1998 rep el Premi Novel•la Ciutat d’Alzira per Aigua en cistella, una obra reeditada deu vegades, que compta amb més de 18.000 exemplars venuts. Articulista prolífica, ha escrit  més de mil articles d’opinió per a mitjans de comunicació, com la revista All-i-Oli del Sindicat de Treballadors de l’Ensenyament i per al diari Levante EMV.
Ha sigut membre fundadora de la CAPPEPV (Coordinadora d’Alumnes, Pares i Professors per l’Ensenyament Públic en Valencià) i de la Federació Escola Valenciana, ocupant la presidència d’ambdues entitats. Actualment és  membre de l’AVL (Acadèmia Valenciana de la Llengua)

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *