Anna Moner

1967. Vila-Real, NARRATIVA

En setembre de l’any 2014, rep el Premi Alfons el Magnànim de Narrativa per la novel•la El Retorn de l’Hongarès ambientada a cavall entre el segle XIX i el moment actual. Segons declara l’autora: “M’agrada molt matar. Matar literàriament. En una novel•la on no hi ha mort, tampoc hi ha vida. I l’art, per més cruel que sigui la història, no pot ferir-nos”.

‘L’inspector intentà endreçar-ne els pensaments eludint els sentitments que l’abordaven a fi d’aconseguir cabussar-se de ple en la fredor de l’anàlisi racional de les proves del delicte per més terribles que fossen.’
El Retorn de l’Hongarès

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *