Raquel Ricart

1962. Bétera. NOVEL•LA

En maig de 2016 la seua novel•la de ciència ficció El ciutadà pefecte va aconseguir el Premi de la Crítica en la Modalitat de Literatura Infantil i Juvenil, de l’Institut Interuniversitari de Filologia, que segons el jurat contitueix una reflexió sobre el som i el que ens fa ser humans; segons l’autora, la ciència-ficció també és literatura d’idees. També ha escrit teatre, contes i novel•la negra. Compta amb el Premi Andròmina de Narrativa, 2010, per Les ratlles de la vida : “Quan aconsegueixes expressar tot allò que et bull a l’interior, arribes a comunicar-te amb la persona que llig”.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *